Ochranná kombinéza typ 5 a 6, s kapucňou a na zips, 1 ks, biela
Kód: 400028
3,29 €
/ ks
2,67 €
bez DPH
3,29 €
/ ks
2,67 €
bez DPH
Podrobný popis
Tento výrobok je určený na ochranu proti minimálnym rizikám. Nie je určený na ochranu pred nebezpečnými látkami, chemikáliami, kontamináciou alebo infekčnými látkami. Výrobok je určený na jednorazové použitie. Pred použitím skontrolujte neporušenosť a celistvosť, nepoužívajte pri známkach poškodenia.
Distribútor: Espeon s.r.o., U větrolamu 1212/53, 184 00 Praha 8, info@espeonky.sk , +420 903 793 188, www.espeonky.sk
Popis produktu
| Typ | jednorazová kombinéza |
| Materiál | netkaná textília |
| Farba | biela |
| Prevedenie | velikosti L, XL, XXL |
| Púder | nie je pridaný |
| Kvalita | PP 55 g / m2 |
| Skladovanie | kombinézy nestráca svoje vlastnosti pri skladovaní v suchu pri teplote od 5 do 40 °C |
| Životnosť | 5 rokov od dátumu výroby pri dodržaní podmienok skladovania |
| Balenie | 1 ks v balení, 50 ks v kartóne |
| Rozmery balenia | 300 x 250 x 40 mm |
Normy a nariadenia
| Osobné ochranné prostriedky | PPE (EU) 2016/425 Cat. III |
| Osobné ochranné prostriedky | EN ISO 13688:2013 + A1:2021 |
| Osobné ochranné prostriedky | EN ISO 13982-1:2004 + A1:2010* (Type 5) |
| Osobné ochranné prostriedky | EN 13034:2005 + A1:2009* (Type 6) |
| Osobné ochranné prostriedky | EN 14126:2003 + AC:2004 (Type 5-B, Type 6-B) |
| Osobné ochranné prostriedky | EN 1073-2:2002 with one exception |
| Osobné ochranné prostriedky | EN 1149-5:2018 |
| Osobné ochranné prostriedky | EN 14325:2018 |
| Potravinárstvo | Reg. (EU) 10/2011 |
| Potravinárstvo | Reg. (EU) 2023/2006 |
| Potravinárstvo | Reg. (EC) 1935/2004 |
| Potravinárstvo | Reg. (EU) 2019/37 |
Položka
| Pol. č. | Vel. | Hmotnosť | EAN |
| 400028 | L | 190 g | 8594177202517 |
| 400029 | XL | 200 g | 8594177202524 |
| 400030 | XXL | 210 g | 8594177202531 |
Dodatočné parametre
| Kategória: | Obleky |
|---|---|
| Povolanie: | Potravinárstvo, Upratovanie, Salóny krásy, Zdravotníctvo |
| Farba: | Biela |
| Materiál: | Netkaná textília |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár




